top of page
MÅNEDENS MENU
FORRET
Dampede hvide asparges - håndpillede rejer - krydderurtesalat - sauce mousseline
99 kr.
HOVEDRET
Rosa kalvefilet - citron timian - estragon gulerødder - pommes rissoles - kejserhatte sauce
299 kr.
DESSERT
Braiseret ananas - chokolade sorbet - sabayonne sauce - sprødt
99 kr.
ALLE TRE RETTER
Prisen gælder kun for menuen som den er. Vælges af hele bordet.
429 kr
DET FASTE
FORRET
SIDES
SAUCE
CARPACCIO
Parmesan - dressing - pinjekerner - frisé
119 kr.
CHOKOLADEKAGE
Vaniljeis - bær - sprødt
79 kr.
ENTRECOTE
Ca. 200g
239 kr.
OKSEMØRBRAD
Ca. 200g
289 kr.
RØDFISK
Ca. 180g
209 kr.
PASTA
Oksekød - parmesan - urter - svampe - alfredosauce
199 kr.
HOVEDRET
DESSERT
MÅNEDENS
Estragon gulerødder
29 kr.
FRITTER
49 kr.
LILLE SALAT
Romaine - pinjekerner - vinaigrette
49 kr.
POMMES ANNA
Smørbage kartofler i lag
39 kr.
BASQUAISE
Peberfrugt og tomat
29 kr.
MÅNEDENS
Kejserhatte sauce
RØDVIN
SAFRAN
BEARNAISE
Selvfølgelig hjemmerørt
+15 kr.
bottom of page