top of page
Frokost

** NY MENU STARTER I UGE 18 **

FROKOST

SMØRREBRØDENE

12.00              16.00
SOLBÆR SILDEN

Rødløgsmarmelade - friterede kapers - æblecreme - sennepsfrø

95 kr.

REJERNE

Dildmayo - crudité - lime - kaviar

109 kr.

HØNSESALATEN

Bøgehate - bacon - syltede rødløg

85 kr.

FISKEFILETEN

Remoulade - brændt citron - crudité - kaviar

89 kr.

LAKEMOUSSEN

Kapers - radiser - chips

95 kr.

KARTOFLERNE

Karsemayo - friterede kapers - chips

85 kr. (Vegansk)

FISKEFILETEN MED REJER

Dildmayo - brændt citron - kaviar

95 kr.

ROASTBEEFEN

Estragonmayo - ristede løg - syltede rødløg

89 kr.

OSTEMADEN

Gammel knas - hybenmarmelade - syltede nødder - bede

79 kr.

FROKOST PLATTERNE

To frokost platter, hver bestående af seks ens anretninger valgt af kokken.

589 kr. (+289 kr. pr. ekstra person)

DE USPECIFICEREDE

Kokken vælger tre stykker smørrebrød pr. person.

489 kr. (+239 kr. pr. ekstra person)

HELE DAGEN

12.00 - 16.00              17.00-20.00
Hele dagen

BURGERNE

Alle burgere er med brioche bolle, agurke relish, syltede rødløg, cheddar og fritter.

 BURGERNE

 TILFØJ

 SIDES

DEN FRANSKE

Bearnaisemayo - chips - løgkompot - tommes de savoise ost - bacon

149 kr.

THE TERMINATOR

Barbecuemayo - løgringe - bløde løg - gammelknas ost - bacon

149 kr.

BØF-SANDWICHEN

Syltet rødbede - rå løg - ristede løg - bløde løg - remoulade - sennep - ketchup

145 kr. (Sovs +29 kr.)

ROYAL

149 kr.

DELUXE

149 kr.

Løgringe

39 kr.

Tops

39 kr.

Fritter

49 kr.

 DYP

Løgringe

39 kr.

Tops

39 kr.

Fritter

49 kr.

AFTEN

17.00              20.00
Aften

MÅNEDENS MENU

FORRET

Dampede hvide asparges - håndpillede rejer - krydderurtesalat - sauce mousseline

99 kr.

HOVEDRET

Rosa kalvefilet - citron timian - estragon gulerødder - pommes rissoles - kejserhatte sauce

299 kr.

DESSERT

Braiseret ananas - chokolade sorbet - sabayonne sauce - sprødt

99 kr.

ALLE TRE RETTER

Prisen gælder kun for menuen som den er. Vælges af hele bordet.

429 kr

DET FASTE

 FORRET

 SIDES

 SAUCE

CARPACCIO

Parmesan - dressing - pinjekerner - frisé

119 kr.

CHOKOLADEKAGE

Vaniljeis - bær - sprødt

79 kr.

ENTRECOTE

Ca. 200g

239 kr.

OKSEMØRBRAD

Ca. 200g

289 kr.

RØDFISK

Ca. 180g

209 kr.

PASTA

Oksekød - parmesan - urter - svampe - alfredosauce

199 kr.

 HOVEDRET

 DESSERT

MÅNEDENS

Estragon gulerødder

29 kr.

FRITTER

49 kr.

LILLE SALAT

Romaine - pinjekerner - vinaigrette

49 kr.

POMMES ANNA

Smørbage kartofler i lag

39 kr.

BASQUAISE

Peberfrugt og tomat

29 kr.

MÅNEDENS

Kejserhatte sauce

RØDVIN

SAFRAN

BEARNAISE

Selvfølgelig hjemmerørt

+15 kr.

bottom of page