top of page
WEEKLY MENU
FORRET
Torsk - grøn olie - rødbede - beurre blanc
99 kr.
HOVEDRET
Kalvetyksteg - pommes anna - saute - marsala sauce - gulerods puré
299 kr.
DESSERT
Gateau Marcel - chantilly creme - bær - tuiles - solbær sorbet
99 kr.
Three courses
429 kr
MÅNEDENS MENU FEBRUAR
FORRET
Kommer slut januar..
99 kr.
HOVEDRET
Kommer slut januar..
299 kr.
DESSERT
Kommer slut januar..
99 kr.
DET FASTE
FORRET
CARPACCIO
Parmesan - dressing - pinjekerner - frisé
119 kr.
ENTRECOTE
Lille salat - pommes anna - rødvinssauce
329 kr.
SANDART
Kartoffel - basquaise - safransauce
289 kr.
OKSEMØRBRAD
Lille salat - fritter - bearnaise
389 kr.
PASTA ALFREDO
Oksekød - parmesan - urter - svampe
199 kr.
HOVEDRET
CHOKOLADEKAGE
Vaniljeis - bær - sprødt
79 kr.
DESSERT
bottom of page