AFTEN
17.00 - 19.30
DET FASTE
PASTA RETTEN
Oksefilet - alfredosauce - parmesan - svampe - urter
189 kr.
BØFFEN
Entrecote - bearnaise - fritter - romainesalat - urter - vinaigrette
329 kr.
FISKEN
Kulmule - sauce nage - rødder - brændte porrer - bede
299 kr.
SALATERNE
DEN GRØNNE SALAT
Romainesalat - falafel - romesco - tomat - radiser - vinaigrette
159 kr. (Vegansk)
CÆSARSALATEN
Romainesalat - brødcrutoner - dressing - confiteret kylling - parmesan
179 kr.
UGE MENU
Vores aften koncept er simpelt, men hjemmelavet og lækkert. Vælg blot hvor mange retter i kunne tænke jer, samt hvilken hovedret, enten fra de faste, eller fra ugens menu.
Forret eller dessert
99 kr
Hovedret
289 kr
To retter
369 kr
Tre retter
429 kr
UGE 48
Forret
Hovedret
Dessert
Skindstegt sandart filet - glaserede rødbedekugler - crudité - syrnet fløde
Farseret perlehønebryst - abrikos - pekannødder - brændte porrer - hønsefumé - kartoffel vifter
Risalamande cheesecake - brændt hvid chokolade - kirsebær sorbet
UGE 49 og 50
Forret
Hovedret
Dessert
Skiver af koldrøget torsk - rødbede tatar - syltede bøgehatte - syrnet fløde - gul frisé
Tournedos af oksemørbrad - estragon rødder - bagt blomkål med brunet smør - kartoffel rösti - sauce espagnole
Braiseret ananas i varme julekrydderier - mocca iscreme - ananas chips – citron verbena
UGE 51 og 52 (Vores nytårsmenu)
Forret
Hovedret
Dessert
Jomfruhummerbisque – torskeryg – dildolie – crudité
Oksemørbrad – rødvinssauce – pommes anna – pastinakpuré – svampesalat
Chokoladefondant – champagnecreme med vanilje – bær – citronverbena