top of page

AFTEN

17.00 - 19.30

DET FASTE

PASTA RETTEN

Oksefilet - alfredosauce - parmesan - svampe - urter

189 kr.

BØFFEN

Entrecote - bearnaise - fritter - romainesalat - urter - vinaigrette

329 kr.

FISKEN

Kulmule - sauce nage - rødder - brændte porrer - bede

299 kr.

SALATERNE

DEN GRØNNE SALAT

Romainesalat - falafel - romesco - tomat - radiser - vinaigrette

159 kr. (Vegansk)

CÆSARSALATEN

Romainesalat - brødcrutoner - dressing - confiteret kylling - parmesan

179 kr.

UGE MENU

Vores aften koncept er simpelt, men hjemmelavet og lækkert. Vælg blot hvor mange retter i kunne tænke jer, samt hvilken hovedret, enten fra de faste, eller fra ugens menu.

Forret eller dessert

99 kr

Hovedret

289 kr

To retter

369 kr

Tre retter

429 kr

UGE 48

Forret

Hovedret

Dessert

Skindstegt sandart filet - glaserede rødbedekugler - crudité - syrnet fløde

Farseret perlehønebryst - abrikos - pekannødder - brændte porrer - hønsefumé - kartoffel vifter

Risalamande cheesecake - brændt hvid chokolade - kirsebær sorbet

UGE 49 og 50

Forret

Hovedret

Dessert

Skiver af koldrøget torsk - rødbede tatar - syltede bøgehatte - syrnet fløde - gul frisé

Tournedos af oksemørbrad - estragon rødder - bagt blomkål med brunet smør - kartoffel rösti - sauce espagnole

Braiseret ananas i varme julekrydderier - mocca iscreme - ananas chips – citron verbena

UGE 51 og 52 (Vores nytårsmenu)

Forret

Hovedret

Dessert

Jomfruhummerbisque – torskeryg – dildolie – crudité

Oksemørbrad – rødvinssauce – pommes anna – pastinakpuré – svampesalat

Chokoladefondant – champagnecreme med vanilje – bær – citronverbena

bottom of page