top of page
Serveres fra klokken 12.00 - 15.30

FROKOST

SMØRREBRØDDENE

Vi anbefaler 2 - 3 stykker
SOLBÆR SILDEN

Rødløgsmarmelade - friterede kapers - æblecreme - sennepsfrø

95 kr.

REJERNE

Dildmayo - crudité - lime - kaviar

109 kr.

HØNSESALATEN

Bøgehate - bacon - syltede rødløg

85 kr.

FISKEFILETEN

Remoulade - brændt citron - crudité - kaviar

89 kr.

LAKEMOUSSEN

Kapers - radiser - chips

95 kr.

KARTOFLERNE

Karsemayo - friterede kapers - chips

85 kr. (Vegansk)

FISKEFILETEN MED REJER

Dildmayo - brændt citron - kaviar

95 kr.

ROASTBEEFEN

Estragonmayo - ristede løg - syltede rødløg

89 kr.

OSTEMADEN

Gammel knas - hybenmarmelade - syltede nødder - bede

79 kr.

ALT DET ANDET

PARISERBØFFEN

Syltet rødbede - kapers - rå løg - peberrod - pickles - æggeblomme

179 kr.

FROKOST BØFFEN

Entrecote - fritter - urtesmør - romainsalat - urter - vinaigrette

199 kr.

SALATERNE

DEN GRØNNE SALAT

Romainesalat - falafel - romesco - tomat - radiser - vinaigrette

159 kr. (Vegansk)

CÆSARSALATEN

Romainesalat - brødcrutoner - dressing - confiteret kylling - parmesan

179 kr.

FROKOST TILBUD

Indholdet i tilbuddene kan ikke ændres, og gælder for minimum to personer.
FROKOST PLATTERNE

To frokost platter, hver bestående af seks ens anretninger valgt af kokken.

589 kr. (+289 kr. pr. ekstra person)

DE USPECIFICEREDE

Kokken vælger tre stykker smørrebrød pr. person.

489 kr. (+239 kr. pr. ekstra person)

bottom of page