Serveres fra klokken 12.00 - 15.30
FROKOST
SMØRREBRØDDENE
Vi anbefaler 2 - 3 stykker
SOLBÆR SILDEN
Rødløgsmarmelade - friterede kapers - æblecreme - sennepsfrø
95 kr.
REJERNE
Dildmayo - crudité - lime - kaviar
109 kr.
HØNSESALATEN
Bøgehate - bacon - syltede rødløg
85 kr.
FISKEFILETEN
Remoulade - brændt citron - crudité - kaviar
89 kr.
LAKEMOUSSEN
Kapers - radiser - chips
95 kr.
KARTOFLERNE
Karsemayo - friterede kapers - chips
85 kr. (Vegansk)
FISKEFILETEN MED REJER
Dildmayo - brændt citron - kaviar
95 kr.
ROASTBEEFEN
Estragonmayo - ristede løg - syltede rødløg
89 kr.
OSTEMADEN
Gammel knas - hybenmarmelade - syltede nødder - bede
79 kr.
ALT DET ANDET
PARISERBØFFEN
Syltet rødbede - kapers - rå løg - peberrod - pickles - æggeblomme
179 kr.
FROKOST BØFFEN
Entrecote - fritter - urtesmør - romainsalat - urter - vinaigrette
199 kr.
SALATERNE
DEN GRØNNE SALAT
Romainesalat - falafel - romesco - tomat - radiser - vinaigrette
159 kr. (Vegansk)
CÆSARSALATEN
Romainesalat - brødcrutoner - dressing - confiteret kylling - parmesan
179 kr.
FROKOST TILBUD
Indholdet i tilbuddene kan ikke ændres, og gælder for minimum to personer.
FROKOST PLATTERNE
To frokost platter, hver bestående af seks ens anretninger valgt af kokken.
589 kr. (+289 kr. pr. ekstra person)
DE USPECIFICEREDE
Kokken vælger tre stykker smørrebrød pr. person.
489 kr. (+239 kr. pr. ekstra person)